הגיעו לקריות: גמליאל ואורפז אדרי חנכו אתמול (חמישי) את הסניף החדש של רשת השווארמה "הגלגל של שרדר" בצומת קרית אתא. הבאז שמלווה את הרשת מאז הקמתה, לפני שנה, לא פסח על הקריות והמבקרים, רובם צעירים, לא איחרו להגיע. רובם ביקשו לא רק מנת שווארמה אלא גם להצטלם עם גמליאל אדרי, כוכב טיק טוק פופולרי, שעומד מאחורי הצלחת הרשת, שפתחה במפרץ סניף שישי בתוך שנה.
4 צפייה בגלריה
הגלגל של שרדר בצומת קרית אתא
הגלגל של שרדר בצומת קרית אתא
הגלגל של שרדר בצומת קרית אתא
(צילום: פרטי)
אורפז אדרי, שמנהלת את הרשת אמרה למיינט קריות עם פתיחת הסניף החדש: "היה באמת מטורף, זה לא מובן מאליו כמות האנשים שבאים לפרגן לאכול ולפגוש את גמליאל".
אדרי פרץ לתודעה ברשתות החברתיות כמבקר שווארמה ברחבי הארץ, שטבע מטבעות לשון כמו "שיפקה קטנה לפתיחת התיאבון", "אווזים אווזים בואו לשרדר" ו-"צמרמורות צמרמורות", ששגורות בשיח ובסלנג של כל חובב טיק טוק.

הגלגל של שרדר בצומת קרית אתא
(צילום: פרטי)


גמליאל ואורפז בכלל באים מתחום הספרות ובעלי אקדמיה ללימודי ספרות מצליחה מאוד באשדוד, שעובדת גם בימים אלו.
בריאיון למיינט קריות לפני חודש אמר גמליאל: "אני חזק ברשתות והתחלתי להעלות סרטונים על ביקורים שלי במסעדות שווארמה ברחבי הארץ. מבקר, אוכל מעלה סרטון וזוכה לצפיות רבות. אחר כך ראיתי שזה תופס חזק אז התחלנו להגיע בכל יום שישי לכל מיני מקומות, פותחים פופ אפ שאוורמה, שמים מתקנים, מוכרים מנות ומעלים סרטונים. ראינו זה רץ אז פתחנו את המסעדה הראשונה, בראשון לציון ואחר כל את הסניפים האחרים: חדרה, תל אביב, באר שבע, אשדוד ועכשיו חיפה והקריות".

4 צפייה בגלריה
הגלגל של שרדר בקרית אתא
הגלגל של שרדר בקרית אתא
לקוחות בסניף החדש
(צילום: מיכל ראובן)

לדבריו, "זה הכל שיווק, יכולתי לפתוח גם רשת סנדוויצ'ים, גם היה תופס. היכולת שלי לשווק בצורה הכי טובה זה הסוד האמיתי. לא לשעמם אנשים, תמיד ליצור משהו חדש. ברור שגם האוכל שלנו מצוין, יש לנו צוות גדול וכל הזמן משפרים. כל יום לומדים משהו ומשפרים".

מחירון: גלגלי בשר


4 צפייה בגלריה
הגלגל של שרדר בקרית אתא
הגלגל של שרדר בקרית אתא
מחירון שווארמה שרדר
(צילום: מיכל ראובן)

פיתה או לאפה

שווארמה: אנטריקוט/דונר/הודו - 50 שקל פיתה, 60 שקל לאפה.
פרימיום ספיישל: כבש-אווז - 70 שקל פיתה, 90 שקל לאפה.
דונר/הודו: 30 שקל חצי פיתה.
אנטריקוט: 32 שקל חצי פיתה.

חמגשיות

דונר/הודו - 130 שקל.
אנטריקוט: 140 שקל. מוגש עם 4 פיתות, צ'יפס גדול וסלטים לבחירה.
מבחר ירקות טריים לבחירה: 60 שקל
כדורי פירה: 20 שקל
טבעות בצל: 20 שקל

4 צפייה בגלריה
הגלגל של שרדר בקרית אתא
הגלגל של שרדר בקרית אתא
מחירון שווארמה שרדר
(צילום: מיכל ראובן)

קראו עוד:

בראיון למיינט קריות אמר גמליאל שרשתות השווארמה הוותיקות בקריות רק מאתגרות אותו: "אני אוהב תחרות, זה גם גורם לי להיות טוב יותר. אל תשכח שאצלי זה קונספט אחר, נתחים על גלגלים".
את הרשת מנהלת ביום יום אורפז בעוד שגמליאל בעיקר בקטע השיווקי. לדבריו, הקונספט של הרשת היא גלגלי עם סוגי בשר שונים, גלגל של אנטריקוט, אחר של כבש, נתחי אווז.
פורסם לראשונה: 14:31, 03.05.24