למרות הכרזת טראמפ וממשלת ישראל על הפסקת אש בין ישראל לאיראן, בפיקוד העורף מדגישים במבזק דחוף הבוקר (שלישי) כי ההנחיות המחמירות ממשיכות להיות בתוקף, גם בקריות. זאת, לאחר שמעט לאחר השעה 5:00 החל ירי ללא הפסקה מאיראן לעבר ישראל ובמטח האחרון נקבע מותם של 4 בני אדם בפגיעה ישירה בבאר שבע.
2 צפייה בגלריה
הנחיות פיקוד העורף בקריות
הנחיות פיקוד העורף בקריות
הנחיות פיקוד העורף בקריות, 24.6.25
(צילום: מיינט קריות)

הנשיא האמריקני הודיע אמש כי הפסקת האש צפויה להיכנס לתוקף בשעה 7:00, אך בפועל תקיפות נמשכו גם הבוקר. בפיקוד העורף קוראים לציבור להמשיך ולשהות בקרבת מרחבים מוגנים, להימנע מהתקהלויות, ולפעול בהתאם להנחיות שפורסמו באתר ובעדכונים הרשמיים.

פיקוד העורף: אין שינוי בהנחיות


לפנות בוקר, בעקבות ההכרזה של הנשיא דונלד טראמפ בנושא, פרסמו בפיקוד העורף את ההבהרה לפיה אין שינוי בהנחיות לציבור ביממה הקרובה, ומדיניות ההתגוננות המחמירה נותרה ללא שינוי, גם בקריות.

אולי יעניין אתכם:

חינוך


איסור על פעילויות חינוכיות.

התקהלויות ושירותים


אין לקיים פעילות, למעט שירותים הכרחיים. החופים סגורים.

מקומות עבודה


אין לקיים פעילות, למעט שירותים הכרחיים.

2 צפייה בגלריה
הנחיות פיקוד העורף פתח תקוה 23.6.2025
הנחיות פיקוד העורף פתח תקוה 23.6.2025
הנחיות פיקוד העורף בקריות, 24.6.2025
(מתוך הרשת החברתית)

בעת אזעקה


הגע מיידית למרחב מוגן – ממ"ד, מקלט, חדר פנימי ללא זכוכית, או חדר מדרגות אמצעי. הישאר עד לקבלת ההנחיה להשהות עדיף ממקור רשמי.

פתיחת מקלטים ותגבור שירותים


כל מקלטים ציבוריים פתוחים. פריסת כוחות תגבור מוגברת בשטח.
פורסם לראשונה: 21:22, 21.06.25