הסניף, שנפתח ב-25.1.21, ממוקם במתחם המסחרי כורדני בסמוך לויקטורי ומכיל כ-12 מקומות ישיבה בפנים המסעדה ועוד מקומות ישיבה רבים מחוץ למסעדה, במתחם עצמו. שעות הפתיחה שלו הן בימי א'-ה' בשעות 11:00-23:00 ובימי שישי ומוצאי שבת בהתאם לכניסה ויציאת השבת. הסניף כשר בהשגחת הרבנות. לקחנו לראיון את מנהלת הסניף, דיקלה לימן, כדי שתספר לנו על תהליך ההקמה של הסניף, על מה שמחכה לו בהמשך, והכי חשוב – על הפיצות החדשות והטעימות שממש עכשיו מושקות.
שלום דיקלה, ספרי לנו – כיצד התושבים קיבלו אתכם כשפתחתם את הסניף?
הייתה היענות מאוד גדולה. בהתחלה כמובן בדקו אותנו והזמינו כדי להבין האם אנחנו עומדים בסטנדרטים הגבוהים של הרשת. היום, לאחר 3 חודשי פעילות בלבד, אנחנו נמצאים בחמישייה הראשונה במדד השירות בארץ מתוך למעלה מ-90 סניפים. אנחנו משתדלים לתת שירות ברמה גבוהה וחשוב לנו שכל הלקוחות שלנו – גם אלה שמגיעים אל הסניף וגם אלה שמזמינים משלוח, יהיו מרוצים וייהנו מפיצה חמה וטריה. מעת לעת אנחנו עושים סקר לקוחות ומתקשרים כדי לשאול איך הייתה הפיצה.
מה הרקע שלך בתחום המסעדנות?
במקצועי אני כלכלנית, יש לי תואר ראשון בכלכלה ומנהל עסקים מאונ' חיפה. אני עובדת בענף המסעדנות כבר שנים רבות. בעלי ירון סלמן הוא הזכיין של הסניף וביחד ניהלנו מספר מסעדות. אנחנו מאוד אוהבים את התחום הזה – גם של המזון וגם של האירוח.
יש בקריות מספר לא מבוטל של פיצריות - מהי לדעתך הבשורה שאתם בפיצה האט מביאים אתכם לקרית מוצקין ולאזור בכלל?
הפיצה שלנו, כמו יתר המזון שאנחנו מציעים בסניף, היא איכותית מאוד. פיצת הדגל שלנו היא בצק עבה והגבינה היא 100% מוצרלה. בימים אלה ממש יוצאת השקה של שתי פיצות חדשות – פיצה שמנת תרד ופיצה שמנת רוזה שמצטרפות לפיצה מיוחדת שלישית – שמנת כמהין. נוסף לפיצות ייחודיות וטעימות, אנחנו ממוקמים באזור נגיש מאוד שמקצר את זמני ההגעה. אנחנו מספקים פיצות בקרית מוצקין, קרית ים ולמרבית האזורים בקרית ביאליק.
בהתחשב בקושי שענף המזון והמסעדנות מתמודד היום בכל הנוגע לגיוס עובדים - ספרי לנו כיצד צלחתם את גיוס העובדים לסניף החדש?
זה היה אתגר לא פשוט, אך לבסוף הצלחנו לאתר עובדים. בענף המסעדנות יש תחלופה גבוהה בעובדים ואנחנו משתדלים לשמר אותם באמצעות יחס ביתי ואחר. עובדים אצלנו בני נוער, חיילים וגם מבוגרים. תהליך ההכשרה ארך למעלה מחודש במהלכו העובדים הכירו את המוצרים ואת השירות המצופה מהם. אני יכולה לשתף שבשלבי הגיוס היו שפנו אלינו כדי לעבוד וביקשו שנשלם להם בשחור כדי שיוכלו להמשיך לקבל את כספי החל"ת. כמובן שלא הסכמתי. אנו עובדים לפי החוקים של מדינת ישראל, מה גם שעובד שלא מקבל תלוש לא מבוטח במקרה של פציעה, ובכך פוגע בעצמו.
האם אתם עדיין מחפשים עובדים?
כן. אנחנו מחפשים עובדי פנים לדלפק ולמטבח, שליחים, אחמ"שים וגם מנהל סניף שירצה להצעיד איתנו קדימה את הסניף.
האם ניתן להזמין דרך הסניף אירועים / קייטרינג?
בהחלט. אנו יכולים להגיע אל הלקוחות – לבית שלהם או לכל מקום אחר – עם מיטב האוכל של רשת פיצה האט – פיצות, פסטות, קישים, פוקאצ'ות, סלטים וקינוחים מתפריט עשיר מאוד. על אף שהסניף פעיל רק שלושה חודשים כבר הספקנו לקיים אירועים רבים ולשמחתנו הלקוחות היו מאוד מרוצים, גם מזמני ההגעה וגם מאיכות האוכל.
מהי הפיצה הנמכרת אצלכם ביותר בסניף ומהי הפיצה האהובה עלייך באופן אישי?
פיצה עבה שהיא פיצת הדגל שלנו, וגם פיצת צ'יזי בייטס – פיצה דקה עם נגיסי מוצרלה מסביב. הפיצה האהובה עליי היא פיצה שמנת תרד, שיוצאת ממש עכשיו. היא על בסיס בצק דק ומלאה בגבינות טובות.
לסיכום, מה את מאחלת לסניף ואיפה את רואה אותו בעוד שנה מהיום?
אני מאחלת לנו שנמשיך עם רמת שירות גבוהה ושהתושבים יהיו מרוצים גם מהמוצר וגם מהשירות. בעוד שנה מהיום אני מצפה שנהיה הפיצריה הטובה והאהובה ביותר בקריות. אני מאמינה שנגיע לשם.